vitale mensen

Verhoog je persoonlijke vitaliteit & groeikracht!

Persoonlijke groei draait om het proces van bewustwording, zelfinzicht en zelfreflectie. Ontdek waar je echte interesses en voorkeuren liggen. Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Waar loop ik tegen aan als leerkracht, docent of leidinggevende?

Persoonlijke groei betekent ook in actie komen en het niet op zijn beloop te laten. Aan de slag, durf te groeien, elke dag weer! Fijn voor jezelf en je omgeving, zowel privé als in je werk. Ik kan je daarbij helpen! Laagdrempelig, toegankelijk en met persoonlijke aandacht. En ik spreek de taal van het onderwijs. Hoe kom jij (weer) in je kracht?

Ben jij iemand die:

N

veel capaciteiten heeft en er meer wil uithalen dan er in zit?

N

die zich als leerkracht, docent, leidinggevende of student wil ontwikkelen?

N

benieuwd is naar zijn communicatie-, leiderschaps- en teamstijl?

N

meer inzicht wil in persoonlijke sterke- en verbeterpunten vanuit je persoonlijkheidsprofiel?

N

soms (veel) stress ervaart en niet weet hoe hiermee om te gaan of waar het aan ligt?

N

die het lastig vindt om te gaan met veranderingen?

Hoe kan ik je helpen?

Voor iedereen die wil groeien en zich wil ontwikkelen als leerkracht, docent, leidinggevende binnen het onderwijs

Maak een (online) afspraak

Samen vrijblijvend en laagdrempelig sparren over lastige privé- of werkthema’s die je wilt aanpakken. Wat zijn je wensen en wat heb je nodig. Op basis daarvan maken we een afspraak.

Hoe kan MBTI jou helpen?

Als gecertificeerd MBTI Coach help ik je bij het maken van een MBTI profiel, waarmee je verder aan de slag kan. Maak kennis met MBTI en schrijf je in voor de gratis webinar.

Vigorem Aanbod

Naast advies en begeleiding over duurzame inzetbaarheid voor het onderwijs geven we webinars, sessies, trainingen en workshops binnen het thema ‘vitaliteit & groeikracht’. 

Schrijf je nu in voor de gratis live webinar van 30 minuten via Teams.

Maak kennis met Rob, wat is MBTI, hoe werkt het, wat levert het op, voorbeeldrapportages en nog veel meer. Voor individuen en teams in organisaties.

Wat een openbaring! Ik had al tijden twijfels of ik wel doe wat ik eigenlijk echt wil. Na het invullen van de vragenlijst en het opstellen van mijn persoonlijke MBTI© profiel met Rob leek het of er een wereld voor me open ging.

Rob van den Heuvel

Vitale mensen die willen groeien maken het verschil! Daar kwam ik steeds meer achter in mijn privé- en werkzame leven. Hoe vitaler de mensen, hoe vitaler de organisatie en hoe groter de kans op succes, groei en balans. Ik ben Rob van den Heuvel en wil graag mensen binnen onderwijsorganisaties laten groeien.