vitale mensen

Aanbod Vigorem

Naast advies en begeleiding over duurzame inzetbaarheid geven we webinars, sessies, trainingen en workshops binnen het thema ‘vitaliteit & groeikracht’. We komen graag in contact om samen te sparren over het creëren van eigen trainingen en workshops op maat afgestemd op de school of onderwijsinstelling. 

Met als uitgangspunt dat het past binnen een integrale aanpak. Zomaar (facultatief) een standaard workshop, sessie of training aanbieden is slechts het creëren van bewustwording. Ontdek de mogelijkheden van co-creatie zodat het past binnen uw onderwijsorganisatie met een juiste timing.

Aanbod Vigorem 

Gratis MBTI Webinar

Een gratis live webinar van 30 minuten over de MBTI methodiek: wat is het, hoe werkt het, hoe kom je tot een profiel en wat heb ik eraan in de praktijk.

Ontdek je MBTI profiel

Als gecertificeerd MBTI© Coach help ik je bij het maken van een MBTI profiel, volledig online. Voor individuen en voor onderwijsorganisaties op maat.

Stress & Veerkracht

Iedereen gaat op zijn eigen manier om met stress en veerkracht. Kijk vanuit je MBTI profiel hoe je reageert op stress en wat je (preventief) kan doen. 

Teamworkshop Vitaliteit

Deze 1-daagse workshop voor meer inzicht in je persoonlijkheid, je persoonlijke- en teamvitaliteit. We spelen onder andere het vitaliteitsspel ‘openhartig vitaliteit’. Spelenderwijs kennismaken met vitaliteit. Van bewustwording naar actie.

Persoonlijk Meesterschap

Vanuit je MBTI profiel werken aan je (team)leiderschapskwaliteiten en -stijl. Haal het beste uit jezelf om je team beter aan te sturen, te motiveren en effectiever te laten werken. Voor meer autonomie en werkplezier. Op basis van maatwerk in overleg.

Vigorem dienstverlening

Wij kunnen scholen en onderwijsinstellingen helpen en ondersteunen bij het vormgeven en uitvoeren van vitaliteits- en duurzaam inzetbaarheidstrajecten. Persoonlijk, pragmatisch en met een integrale aanpak op maat.

Veranderen is leren en groeien! Je ziet het pas als je het door hebt.

Johan Cruijf

Rob van den Heuvel

Persoonlijk kennismaken met Rob? Meer weten over het aanbod of dienstverlening binnen vitaliteit en groeikracht?